3.5.2017

Heitä voltti!

Edellisen kirjoituksen jälkeen näköjään talvi tuli ja meni, mutta kaikki energia on mennyt suunnitelmista huolimatta muihin asioihin kuin blogin kirjoittamiseen. Nyt ajattelin kuitenkin ryhdistäytyä ja kirjoittaa edes jotain ja yrittää aktivoitua ja kertoa myöhemmin niistä asioista, jotka on jääneet suunnitteluasteelle. Mutta lyhyenä teaserina, talveen on sisältynyt vähän lumilautailua, sitten lumilauta vaihtui suksiin ja keväämmällä vuoria. Ja lentokausi ja pyöräilykausikin tuli jo avattua ja lokakuusta asti olen taas ollut (omasta toivomuksestani) omien voimailujen ja kuntoutusten lisäksi fysioterapeutin ohjauksessa.

Ihan uutena juttuna talvella entinen työkaveri jakoi Facebookissa linkin Turun Superparkin volttikouluun. Tätä ei tarvinnut kauaa miettiä ennen kuin ilmottautuminen lähti eikä myyntipuhetta ihan kokonaan edes tarvinnut lukea: "..opit erilaisten volttien tekniikoita. Pääpaino on nykyaikaisten street-tyylisten parkour-volttien opettelussa..."

Voltin alkeita opettelemassa
Alkuun meni hetki opetella, että trampoliini tuntuu luonnolliselta "ympäristöltä" ja foampitissä "uiminen" on raskaampaa kuin ikinä osasin kuvitella. Mutta sisäinen lapsi nauttii ja vaikka on rankkaa, niin on sen verran hauskaa puuhaa, että energiaa palaa ja liikuntaa tulee. Erityisesti core joutuu kyllä koville ja parin ensimmäisen kerran jälkeen oli kyllä keskivartalo ihmeissään.

Videopätkä toiselta kerralta trampoliinilla:


Ja volttiyritelmä foampitiin kolmannelta treenikerralta:


Trampoliinihommien lisäksi on opeteltu vähän alkeita päällä ja käsillä seisonnasta ja seinäjuoksusta ja muuta hauskaa. Hauskaa on myös, että vaikka aikuisena tulee kauhukuvia siitä, mitä voi sattua jos jotain menee pieleen ja itsesuojeluvaistoa on vähän turhan paljon, niin silti huomaa, että joka kerta joku asia edistyykin ja tulee itse sekä taitavammaksi että rohkeammaksi.

Niin hauskaa tämä on, että ilmottauduin jo kesällä jatkamaan ryhmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti