26.10.2015

Lähtötilanne

Viimeinen työpäivä ennen sairaslomaa on suoritettu ja aamulla aikaisin olen jo kirjautumassa osastolle. Viikonloppuna kävin ennen leikkausta viimeisellä reilulla metsälenkillä koirien kanssa kiipeämässä vielä kerran Piikkiön Linnavuorelle.

Linnavuorella koirien kanssa
Jotta saisi kuvan siitä, millaisesta tilanteesta leikkaukseen ja toipumiseen lähdetään, jaan pienen videopätkän, joka on kuvattu kesällä Norjassa, jossa kävin jättämässä jäähyväisiä alkuperäisille lonkilleni. Videossa olen hitaasti ja vähän vaivalloisesti, mutta määrätietoisesti matkalla Gaustatoppenin huipulle, eikä se jäänyt ainoaksi kiivetyksi mäeksi matkalla. (Musiikki on lähinnä peittämässä omia ja kuvaajan hölmöjä juttuja)


Ei liene kohtuutonta sanoa, että nämä lonkat on niin hyvin loppuun käytetyt, että sietävätkin jo tulla vaihdetuksi. Seuraavaa tekstiä kirjoittaessa onkin jo uudet osat paikallaan.

4 kommenttia:

 1. Entiset roskiin tai koirille järsittäviksi. Tottakai täällä ollaan hengessä mukana ja hyvin kaikki menee Tottakai. Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei niitä kotiin saanut, niin alkuperäiset luovutin luusementtimateriaaliksi.

   Poista
 2. Entiset roskiin tai koirille järsittäviksi. Tottakai täällä ollaan hengessä mukana ja hyvin kaikki menee Tottakai. Seija

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista